Spring naar hoofd-inhoud

Locaties

De RechtRotonde biedt cursussen aan op mooie en inspirerende locaties in Noord-Nederland. Deze locaties zijn gekozen om hun sfeervolle karakter, de locaties zijn stuk voor stuk goed bereikbaar. Naast het bijwonen van de cursus is het ook mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheden die de locaties bieden, zoals hieronder beschreven.  

De Havixhorst: een schitterende locatie in een bosrijke omgeving, waar u naast de cursus ook kunt genieten van de beeldentuin en het naastgelegen ooievaarsstation.

Prinsenhof: gelegen in de bruisende stad Groningen, stapt u een oase van rust in nadat u onder de poort van het monumentale pand doorloopt.   

Dominicanenklooster: midden in Zwolle kunt u genieten van de rust die dit klooster en haar naastgelegen tuin bieden, of loop door de mooi gedecoreerde kloostergangen heen. U kunt vrij parkeren op het terrein en ook goed te voet bereikbaar vanaf station Zwolle.

Lauswolt: gelegen op een landgoed in de Friese natuur, kunt u na de cursus golfen op de naastgelegen golfclub, waarvan hole 9 u naast het terras brengt.

Drentsche Golf en Country Club: deze locatie is gelegen in een inspirerend
landschap hier kunt u naast de cursus ook een balletje slaan op de golfbaan of genieten van de omgeving op het terras.